Utdanning - dikt og strøtanker

Utdanning - dikt og strøtanker

Om min dagbok...

100% reklamefri blogg - med mine tanker fra år tilbake i tid i tillegg til mye skole stoff som jeg har jobbet med under bachelor, IKT og master studier.

En god videopresentasjon

UtdanningPosted by Merete Bolstad Sat, March 08, 2014 17:12:14
Det jeg først og fremst tenker på er hvordan det ikke bør være - mobiltelefonen ringer, foreleser klør seg i håret ... eller på leggene med føttene oppå et kateter (opplevd dette selv) Foredragsholderen bør være godt forberedt og hvis det skal være bilder av vedkommende bør det være litt nøytralt antrekk - rommet bør være ryddet og selve leksjonen like godt planlagt som i vanlig undervisning. Jeg er ikke så glad i bare opptak av undervisningen uten redigering. Jeg mener at gode opplegg bør være redigert og enkelt å manøvrere i for brukeren i etterkant.

Jeg lager meg en oversikt over det jeg skal snakke om - en wireframe kan brukes skjønt det egentlig brukes til å lage ramme rundt en hjemmeside.

Lager et manus klart og forbereder det jeg skal vise frem. Det kan være helt konkrete tekniske ting eller software.

Så spiller jeg det inn i flere omganger - legger tekst på og redigerer i et videoredigerings program.

For andre yrkes retninger kan man også benytte seg av video sekvenser til å ha noe for at elevene skal kunne repetere og se på forklarings sekvenser. Jeg skal forsøke meg på noe annet enn IKT i den videre oppgaven for å se om vi har noen muligheter her vi ikke har tatt i bruk :)

  • Comments(0)//blogg.mereteweb.com/#post18