Utdanning - dikt og strøtanker

Utdanning - dikt og strøtanker

Om min dagbok...

100% reklamefri blogg - med mine tanker fra år tilbake i tid i tillegg til mye skole stoff som jeg har jobbet med under bachelor, IKT og master studier.

Refleksjon over de enkelte moduler i VETeL_NO kurset

UtdanningPosted by Merete Bolstad Thu, March 13, 2014 14:47:49
Nr Kompetanser Bevis/ oppnådd i hvilke moduler. Tilbakemelding
1 Intro og oppvarming Sette e-læring inn i en yrkesfaglig sammenheng - Padlet - kjekt verktøy for story-line.
2 Kompetanse utvikling Innen dette faget har jeg en del å basere meg på fra HIST.
3 Utforske eLæring Har vært heldig og deltatt og laget e lærings aktiviteter. Slik at jeg har feks sett hvordan gruppe arbeid over nett KAN fungere på alle måter.
4 Utforme eTivitet Utviklet og fikk tilbakemelding på egen e-tivitet - som er et interaktivt kurs om datasikkerhet. Andre kursdeltakere hadde laget et godt opplegg på Apache, MySQL og databaser. Konkret og god oppgave.
5 Utvikle e-læringsressurser Laget en instruksjons film - foretrekker dette fremfor bare å ta opp undervisning. Bedre med redigert innhold og kapitler for å jobbe mer strukturert. Lagt ut min første film på Youtube :P
6 Nettressurser, deling og evaluering Creative Commons lisensiering - nytt for meg som har basert meg på TONE innen kildekritikk. Må se på hvordan det virker andre "veien" når man selv skal dele ressurser på nett. Er personlig for full deling av ressurser så fremt man får stå i "rulleteksten". Har her pinn'et de nett ressursene jeg syntes var nyttig.
7 Motivasjon
8 Gruppe arbeid
9 Moderering av diskusjonsformu på nett
10 Kursleders rolle


  • Comments(0)//blogg.mereteweb.com/#post19